Подаръци за домашни любимци

В тази категория ще откриете аксесоари, постелки, легла, играчки за Вашите домашни любимци от порядъка на термо постелки и постелки които стават къщички. Осигурете комфорт на Вашият домашен любимец с нашите продукти.

Покажи :
Сортиране по:

Шарена топка - занимателна играчка за котка

Шарена топка - занимателна играчка за коткаподарък за домашният Ви любимец    Красива и забавна играчка за котка - две шарени топки, изработени от сезал.  Почти всеки ден, всички котки полагат грижи за да премахнат старите обвивки от ноктите си, за да бъдат винаги остри и здрави. Освен, че ще може да си играе и забавлява с нея, ще може да я използва и за острене на нокти. ..

7,97лв.

Шарена мишка в сфера - забавна играчка за котка

Шарена мишка в сфера - забавна играчка за коткаподарък за домашният Ви любимец    Котките са едни от най-игривите домашни любимци, затова е нужно да им осигурите и необходимите играчки. С тази уникална шарена мишка във сфера, домашният Ви любимец ще може да си играе и никога няма да и бъде скучно, дори да е без стопанин. Играчките за домашни любимци, им помагат да изгорят излиш..

7,97лв.

Четка за отстраняване на мъх от дрехи

Четка за отстраняване на мъх от дрехинезаменим аксесоар за дома     Красива четка за отстраняване на мъх от дрехи. Четката е с три накрайника, подходяща е за различни видове материи без да ги уврежда. С тази уникална четка за мъх, ще можете лесно да избършите прах или пърхот, които се придържат към цветни дрехи. Изключително удобна за употреба, поради портативния си размер. Четката е две  в едно, ..

21,37лв.

Уникална играчка с чесалка за котка

Уникална играчка с чесалка за коткаподарък за домашният Ви любимец    Зарадвайте Вашата котка с тази занимателна и забавна играчка с чесалка, с която никога няма да и бъде скучно дори да е без стопанин. Може да се използва както за игри и забавления, така и като чесалка или драскалка и по този начин ще може да спасите мебелите у дома от надраскване. Мишката на пружина, ще я сти..

37,88лв.

Ръкавица за събиране на животински косми

Ръкавица за събиране на животински косми    Ако имате домашен любимец, знаете колко е неприятно да чистите падналите косми из цялата къща по мебелите или дрехите си.Ръкавицата за събиране на животински косми е специално направена и ще Ви спаси от това дълго чистене на падналите косми. От вътрешната страна на ръкавицата има специална силиконова подложка с меки зъбчета, с които може да се обират пад..

13,74лв.

Постелка за куче за автомобил

Постелка за куче за автомобилподарък за домашен любимецПонякога се налага да возим домашните си любимци в автомобила.Всички, знаем че след това ни очаква основно почистване на колата. Тази постелка за домашни любимци ще Ви е от полза, с която ще може да си осигурите защита на седалките от кал, козина и други замърсявания.Вече е време да сложите край на мъките с чистенето на автомобила и да осигури..

29,91лв.

Постелка за домашни любимци за кола

Постелка за домашни любимци за кола    Повечето домашни любимци обичат да се возят в автомобила, даже да не е обичат понякога се налага. За да не се налага след това основно почистване на автомобила, тази постелка за домашни любимци ще Ви е от полза, която ще осигури пълна защита на седалките от козина, кал, и други замърсявания. Време е да си помислите за комфорта на Вашият домашен любимец.Постел..

35,81лв.

Малък силиконов нашийник с LED лампи за кучета и котки

Силиконов нашийник с LED лампи за кучета и коткиаксесоар за домашни любимци    Осигурете безопасността на Вашият домашен любимец в тъмното или в мрачни дни с този красив силиконов нашийник с LED лампи. Светещата каишка може да се регулира според врата на кучето, като останалата част може да се отреже. Излъчва светлина на отстояние от около 500 метра, което позволява домашният Ви любимец ..

19,66лв.

Котешка постелка и къщичка 2 в 1 -31%

Котешка постелка и къщичка 2 в 1

Котешка постелка и къщичка 2 в 1            Страхотна комбинация между котешко легло и тунел за игра за Вашата котка. Само с едно движение постелката се превръща в котешка къщичка. Вашият домашен любимец ще може да спи на постелката или да си играе на криеница в тунела, при това ще му бъде топло, приятно и удобно. Пухеният слой на постелката е от електростатичен материал, който привлича котешк..

56,60лв. 39,00лв.

Занимателна котешка играчка и чесалка

Занимателна котешка играчка и чесалкаподарък за домашният Ви любимец    Ако имате домашен любимец, ще трябва да му осигурите и необходимите играчки и аксесоари. Играчка с която котката Ви ще може не само да играе, а и да я използва за острене на нокти или като чесалка. По този начин ще може да спасите мебелите у дома от надраскване. Много от играчките за домашни любимци разнооб..

14,18лв.

Занимателна играчка за котка - шарена мишка

Занимателна играчка за котка - шарена мишкаподарък за домашният Ви любимец    Котките са известни със своето игриво поведение. Техните игри, могат да доведат до надраскване на мебелите и много други различни предмети у дома, защото те обичат да скачат, да ровят, да тичат и да се катерят.  С тази уникална и занимателна играчка, котката Ви ще може да се наслади на една прият..

7,97лв.

Занимателна играчка за котка - мишка на пружина и топче

Занимателна играчка за котка - мишка на пружина и топчеаксесоар за домашният Ви любимец    Интерактивна играчка за котка - мишка на пружина с топче. Играчките за домашни любимци разнообразяват техният живот, поддържат ги здрави и тренират сетивата им. Вашата котка ще може с часове да си играе и забавлява с тази уникална играчка. Мишката на пружина, ще я стимулира да играе още и..

20,17лв.

Занимателна играчка драскалка за котки

Занимателна играчка драскалка за коткиподарък за домашен любимец     Забавна играчка с топка за котки. Помислете и за домашният Ви любимец, като му осигурите подходящо средство за забавление и игра. Идеален подарък за Вашата котка, с която ще може да си играе и никога няма да и бъде скучно. През горният и страничният отвор може да си пъха лапичката и да си играе с топката...

20,93лв.

Забавна котешка играчка с чесалка

Забавна котешка играчка с чесалкаподарък за домашният Ви любимец    Ако имате домашен любимец, ще трябва да му осигурите и подходящите играчки и аксесоари. С тази уникална играчка, котката Ви ще може да играе и да я използва за острене на нокти или като чесалка. По този начин ще може да избегнете одраскванията по мебелите и пода у дома. Повечето играчки за домашни любимци разно..

21,23лв.

Забавна котешка играчка - мишка с чесалка

Забавна котешка играчка - мишка с чесалкаподарък за домашният Ви любимец     Занимателна играчка за котка - мишка с чесалка. Котките полагат много грижи всеки ден, за да премахнат старите обвивки от ноктите си, за да бъдат винаги здрави и много остри. Когато котката не е домашен любимец, за тази цел се използва твърдата дървесна кора, но ако живее в домашни условия местата..

14,18лв.

Забавна играчка за котка с топка, мишки и чесалка

Забавна играчка за котка с топка, мишки и чесалкаподарък за домашен любимец    Занимателна играчка с топка, мишки и чесалка за котки. Всички котки ежедневно полагат много грижи за да премахнат старите обвивки от ноктите си и те да са винаги здрави и много остри. Извън домашни условия за тази цел се използва твърдата дървесна кора. Но когато е домашен любимец и живее в апар..

46,29лв.

Забавна играчка за котка - топка

Забавна играчка за котка - топкаподарък за домашният Ви любимец    Занимателна играчка за котки - топка от въже, която е оплетена от естествени влакна. Вътре в топката има дрънкалка, която стимулира котката да играе още и още повече. С тази уникална топка, ще може да спасите мебелите у дома от надраскване, защото котката Ви ще може да си точи ноктите. Зарадвайте Вашата котка с ..

11,80лв.

Забавна играчка за котка - мишка с чесалка

Забавна играчка за котка - мишка с чесалкаподарък за домашен любимец       Занимателна играчка - мишка с чесалка за котки. Ежедневно всички котки полагат много грижи за да премахнат старите обвивки от ноктите си и те да бъдат винаги здрави и много остри. Извън домашни условия за тази цел, принципно се използва твърдата дървесна кора. Но когато котката  живее..

14,09лв.

Забавен подарък за Вашата котка - играчка с чесалка

Забавен подарък за Вашата котка - играчка с чесалкаподарък за домашен любимец    Едни от най-игривите домашни любимци са котките. За тази цел ще бъде необходимо да ги снабдите с нужните играчки и аксесоари за домашни любимци. Тази играчка с чесалка е идеалният подарък за Вашата котка, по повод рожденния и ден. Прекрасен аксесоар и подарък с който ще може да играе и се забавлява..

30,75лв.

Драскалка за котка

Драскалка за коткааксесоар за домашни любимци    Забавна чесалка за котки, незаменим аксесоар за Вашият домашен любимец. Всички котки ежедневно полагат грижи, за да премахнат старите обвивки от ноктите си и те да са винаги здрави и остри. С този уникален аксесоар, ще може да предпазите мебелите у дома от надраскване и скъсване. Препоръчително е играчката да стои, до мястото къд..

17,39лв.

Гребен за кучета и котки

Гребен за кучета и коткиаксесоар за домашни любимци    Перфектен аксесоар за домашни любимци - гребен за разресване на кучета и котки. С този гребен, ще може с лекота да отстраните падналите косми от домашният Ви любимец.  Почистването на самият гребен става изключително бързо и лесно. Подпомага за здрава и лъскава козина на животното. С тази четка, ще може да намалите пад..

21,23лв.

Голям силиконов нашийник с LED лампи за кучета и котки

Силиконов нашийник с LED лампи за кучета и коткиаксесоар за домашни любимци    Осигурете безопасността на домашният Ви любимец в тъмното или в мрачни дни с този уникален силиконов нашийник с LED лампи. Светещият нашийник има възможност да се регулира според врата на кучето, като останалата част може да се отреже. Излъчва светлина на отстояние от около 500 метра, което позволява домашният Ви любиме..

22,31лв.