-44% Покер комплект с 200 чипа и покривка за Blackjack

Покер комплект с 200 чипа и покривка за Blackjack

За игра у дома или с приятели

          Вземете у дома най-популярната игра с карти - покер. Най-голямото предимство на тази игра пред останалите хазартни игри е че при нея освен от късмета развитието на играта зависи и от играчите. Станете най-добрият покер играч и разучете различни стратегии за победа.

          Покерът е игра с карти, която се играе с тесте от 52 карти. Броят на играчите може да варира от два до десет. Покерът е спортна игра с елементи на хазарт . Съществуват стотици разновидности на покер. Има много и различни хипотези за възникването на играта, но нито една от тях не е 100% сигурна. Може да се допусне, че сегашния покер е смесица от елементи на много игри с карти. Знае се, че персите са играли игра с карти много подобна на покер а през XVI век в Германия и Франция произлизат игрите "Pochen" и "Poque" Постепенно французите пренасят играта в Новия свят и тя се играе в Ню Орлиънс а от там по мисисипските параходи се разпространява. Texas Hold 'em е една от най-популярните игри на покер. 

          Играта е подходяща за събирания с приятели, за любители и такива които тепърва ще се учат на най-популярната игра с карти по-света, както за мъже, така и за жени, за хора на всякаква възраст (над 10 години). Покерът развива умения за бърза преценка, пресметливост, съобразителност и развива ума чрез състезателния елемент на играта.

 

Комплектът включва:

1. 200 професионални покер чипа с КОПЮРИ

2. 2 тестета карти

3. DEALER чип

4. Big Blind чип

5. Small Blind чип

6. Покривка за Blackjack

Комплекта е в метална кутия.

Правилата на играта можете да намерите ТУК.

Подходящо за лица НАД 10 години

 

Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. 

Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM

 

 

Напишете мнение

Вход

Покер комплект с 200 чипа и покривка за Blackjack

  Добави в браузъра 

БЪРЗА ПОРЪЧКА: 0882022448  или  ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЧАТА

♦  Бърза доставка  ♦  Безплатен преглед и тест  ♦  Плащане с наложен платеж

  • Код на продукта : 11311
  • Наличност : В наличност
  • 65,84лв.
  • 36,90лв.
  • Дата на промяна:
 

Тагове: 100 чипа, 2 тестета карти, 200, 200 чипа, 52 карти, big blind, blackjack правила, button, chip, dealer button, poker, poker button, poker buttons, poker rules, poker set, poker sets, set, sets, small blind, texas hold'em, texas hold'em poker, безплатна доставка, блекджек, блекджек покривка, блекджек правила, бутон, в наличност, дилър бутон, карта, карти, карти за игра, комплект, комплект карти, метална кутия, на склад, най-голямото разнообразие от пок, най-добрия подарък, онлайн магазин, парти игри, подарък, подаръци, покер, покер комплект, покер комплект с 200 чипа, покер комплект с 200 чипа и покр, покер комплект с покривка blackj, покер комплекти, покер правила, покривка, покривка з