Подаръци за Коледа и декорация

Подаръци за Коледа и декорация

КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ

Най-добрите коледни подаръци за всички!


Намирането на най-добрите коледни подаръци за семейството и приятелите може да бъде стресиращо в очакване на големия ден. За щастие, нашият екип от малките помощници на Дядо Коледа събра широк спектър от интересни коледни подаръци за всички ваши близки. Така че седнете, отпуснете се и оставете PODOBRO.COM да ви намери най-странните тайни подаръци за Дядо Коледа, специални коледни дръвчета и чорапи за коледните подаръци за декорация. Изберете вашите фаворити сред многото ни предложени за коледни подаръци и нашите елфи ще свършат останалото!

В категорията за коледни подаръци и декорация ще откриете богат избор от артикули с които ще направите Коледата си по празнична и красива. Тук ще откриет продукти като - декоративни коледни дръвчета, коледна украса, коледни фигурки, куп идеи за коледни подаръци за малки и големи, венци и много други с които да превърнете Коледата в едно вълшебно преживяване.

Покажи :
Сортиране по:

Стилна голяма декоративна фигура за коледна украса

Стилни големи коледни фигуриколедна украсаДекоративни фигури за коледна украса. Предлагат се различни модели - елен, снежен човек и Дядо Коледа. Размер: 110 см.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM..

78,33лв.

Парти комплект - тигър

Парти комплект - тигъраксесоар за парти     Уникален парти комплект, с който Вашето дете ще може да се превърне в тигър. Комплектът е подходящ за най-вече за карнавали, детско парти, маскаради, коледни и новогодишни празници, хелоуин, детски рожден ден и много други различни забавни поводи. В комплекта са включени: красива  диадема с ушички в тигров цвят, опашка и папионка в тигров цвят. Интересен..

8,09лв.

Парти комплект - мишка

Парти комплект - мишканезаменим аксесоар за парти    Красив парти комплект, с който ще може да се превърнете в мишка. Комплектът е подходящ за карнавали, детско парти, маскаради, коледни и новогодишни празници, хелоуин, детски рожден ден и много други различни забави. В комплекта са включени: красива черна диадема с розови ушички, черна опашка и папионка. Прекрасен подарък с който ще може да зарад..

8,09лв.

Парти комплект - котка

Парти комплект - коткауникален подарък за деца    Красив парти комплект, с който Вашият малчуган ще може да превърне в котка. Комплектът е подходящ за карнавал, детско парти, маскаради, хелоуин,  детски рожден ден, коледни и новогодишни празници и за други най-различни забави. В комплекта са включени: красива черна диадема с бели ушички,  черна папионка и опашка. Изненадайте Вашето дете с този пре..

8,09лв.

Парти комплект - жаба

Парти комплект - жабапарти артикул жаба    Красив парти комплект, с който Вашето дете ще може да се превърне в жаба. Комплектът е подходящ за карнавал, детско парти, маскаради, хелоуин,  детски рожден ден, коледни и новогодишни празници и за други най-различни забавления. В комплекта са включени: красива зелена диадема с ушички,  зелена папионка и опашка. Зарадвайте В..

8,09лв.

Красива диадема с коронка - "Жабче"

Красива диадема с коронка - "Жабче"подарък за деца    Красива диадема с жълта  коронка, с която Вашето дете ще може да се превърне в жабче. Подходяща е за карнавал, детско парти, маскаради, коледни и новогодишни тържества, детски рожден ден и всякакви други забавни поводи. Диадемата е с зелени ушички. Може да зарадвате Вашето дете с тази уникална диадема жабче, независимо ..

6,93лв.

Комплект от 6 бр. топки за окачване на елха, декорирани с брокат

Комплект от 6 бр. топки за окачване на елха, декорирани с брокат. Изработени от PVC материал. Диаметър: 8см. Предлагат се в кутийка от PVC...

11,53лв.

Коледна възглавничка, подходяща за декорация - снежен човек

Коледна възглавничка, подходяща за декорация. Предлагат се различни модели. Размер: 40 см...

25,50лв.

Кинетична гривна 3D Flow Ring -67%

Кинетична гривна 3D Flow Ring

Кинетична гривна 3D Flow Ringновата хитова антистрес играчка    Хитовата магическа гривна с рингове е една от най-популярните антистрес играчки за 2018 година. 3D Flоw Rіng e тaĸтичecĸa, интepaĸтивнa  и занимателна игpa, изpaбoтeнa oт eдиничнa нишĸa нepъждaeмa cтoмaнa и има хипотонизиращ ефект. С помощта на тези магически кинетични рингове, които приемат различни форми ще ..

24,20лв. 7,90лв.

Дрифт кола с дистанционно управление

Дрифт кола с дистанционно управлениеподарък за момчета       Лудата количка която се управлява с помощта на дистанционно се превръща в дрифт кола, и винаги е готово за различни видове каскади и трикове. Когато количката набере скорост и предните му гуми се завъртят на 360 градуса, цялата му конструкция се трансформира за секунди. Дистанционното управление е изцяло във  Вашите ръце, с което мо..

79,00лв.

Дрифт бъги с дистанционно управление

Дрифт бъги с дистанционно управлениеподарък за момчета       Радиоуправляемо дрифт бъги.Колата е със специален дизайн на колелата за каскади и завъртане на 360 градуса.Комплектът съдържа кола, дистанционно, зареждаща се батерия и USB кабел, с който да заредите батерията.Дистанционното работи с 2 броя батерии АА (не са включени в комплекта).Размери: 19х12х15 см. Предлагат с..

99,00лв.

Декоративна, светеща фигурка - снежен човек с шапка и шал

Декоративна, светеща фигурка - снежен човек с шапка и шал . Предлага се в картонена кутийка. Размери: 21х8 см...

7,60лв.

Декоративна фигурка - кошничка с дръжка - еленче и елхички

Декоративна фигурка - кошничка с дръжка - еленче и елхички. Кошничката е подходяща за коледна украса. Размери: 15х13 см...

7,22лв.

Декоративен коледен чорап, апликиран с коледни мотиви ръчно изработен

Декоративен коледен чорап, апликиран с коледни мотиви. Предлагат се различни модели. Размери: 38х27 см...

19,77лв.

Парти комплект - мини маус

Парти комплект - мини маусневероятен аксесоар за парти     Красив парти комплект, с който Вашето дете ще може да се превърне в мини маус. Комплектът е подходящ за карнавали, детско парти, маскаради, коледни и новогодишни празници, хелоуин, детски рожден ден и много други различни забавни поводи. В комплекта са включени: красива черна диадема с черни ушички и червена панделка на бели точки, черна о..

8,09лв.

Плюшено сърце с надписи Love - малко

Плюшено сърце с надписи LoveПрекрасен подарък за любим човек - кой не би се зарадвал на сладко плюшено сърце!Материал: текстилРазмер: 18 см. х 15 см.  Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.  Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM ..

5,66лв.