Картички и пожелания

Картички и пожелания
Открийте бързо и без особени усилия на едно място разнообразие от подаръчни хартиени торбички, картички, панделки, луксозни торбички и опаковки за подаръци.
Покажи :
Сортиране по:

Празна грамота

Празна грамота    Страхотно допълнение към всеки подарък. Можете сами да изберете какво звание да присъдите.  Размер: 30см. х 21см. Материал: картон Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за знамена PODOBRO.COM ..

4,00лв.

Похвална грамота за момче

Похвална грамота за момче             Всяко дете би се зарадвало на такава грамота. Да получи признание за това, че е:Най - бързия Най - смелия Най - силния Най - умния Най - добрия помощник Най - големия сладуран!Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за знамена PODOBRO.COM ..

4,62лв.

Похвална грамота за момиче

Похвална грамота за момиче Всяко дете би се зарадвало на такава грамота. Да получи признание за това, че е:Най - чаровната Най - суетната Най - нежната Най - умната Най - добрия помощничка Най - отзивчивата сладурана!Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за знамена PODOBRO.COM ..

4,62лв.

Грамота за примерно поведение

Грамота за примерно поведениеподарък за дете     Ако искате да зарадвате детето си и да го възнаградите за примерното поведение, то това би бил чудесен начин. Може да си използва и като допълнение към друг подарък. Звание "СЛАДУРАНЧЕ - ПОСЛУШАНЧЕ"Ти си нашето сладуранче - на мама и тати - сладкото вранче.Послушно и стартелно дете,което иска да играе, да чете.Добричк..

4,62лв.

Грамота за дете - празна

Грамота за дете - празнаподарък за дете         Можете да дадете звание, каквото решите на малчугана си. Страхотно допълнение към подаръка за детето Ви. Децата особено, но не само те, обичат да бъдат отличавани и награждавани, за да се почувстват по-специални. Размери: 30см. х 21см. Материал: картон Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за знамен..

4,62лв.

Грамота "Богиня"

Грамота "Богиня"подарък за жена              Красиво и закачливо допълнение към подарък за жена. Подарете я на тази, която мислите, че заслужава званието за най - добра женска роля. Удостоете я с грамотата за "Богиня" и я направете най-щастливата жена на света. Размери: 30см. х 21см.Материал: картон  Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за знаме..

4,62лв.

Пожелание "Честит рожден ден"

Пожелание "Честит рожден ден"      Красиво допълнение към подарък, независимо дали за мъж или жена. Желая ти:Най - светлото: надеждата.Най - нужното: вярата.Най - скъпото: здравето.Най - желаното: щастиетои най - хубавото: любовта. размери: 20см х 1осм. материал: картон Вижте ТУК инф..

4,62лв.

Покана за вечеря - забавно колело

Покана за вечеря - забавно колело  Покани приятел на вечеря. Направи го по един различен начин. Един наистина оригинален и закачлив подарък. ....  - Мило, хайде тая вечер да вечеряме някъде навън! - Хайде! А къде? - Пица да хапнем? - Омръзнало ми е ! - Китайско? - Неееееееее - Нещо на скара? - Стига с тая скара? - Суши? - Оризът им е гаден! ... - Добре, къде искаш да отиде..

9,12лв.

Пожелание "Секс терминатор"

Пожелание "Секс терминатор"               Забавно пожелание подходящо за много поводи. Може да бъде закачлив акцент към подарък за рожден ден, имен ден, Нова година и други поводи.Размер: 10х22см.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COM ..

4,50лв.

Награда "Оскар" се присъжда на...

Награда "Оскар" се присъжда на...        Награда "Оскар" се присъжда на..."  грамота. Уникален подарък или допълнение към такъв. размери на грамотата: 30 см. х 20см.  Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за знамена PODOBRO.COM   ..

5,78лв.

Пожелание за рожден ден

Пожелание за рожден денПожелание за рожден ден, страхотно допълнение към всеки подарък.Размер:22х30см.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COM ..

5,20лв.

Украса за парти Честито кръщене

Украса за парти "Честито кръщене"Парти АртикулСветото кръщене е важен момент както за детето, така и за родителите. Украсете тържеството по случая с този красив надпис. Може да изберете в 2 варианта: розов за момиченце или син за момченце. Надписът е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжлив е от обикновените хартиени варианти). Разполага двойнозалепващо тиксо на ..

11,54лв.

Украса за парти Добре дошло мило бебе

Украса за парти "Добре дошло мило бебе"Парти АртикулУкрасата е важен елемент от всяко тържество. Направете незабравимо парти по повод новия член в семейството. Пожелайте на новороденото на добър час с този красив надпис за стена. Може да изберете в 2 варианта: розов за момиченце или син за момченце. Надписът е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжлив е от обикнов..

11,54лв.

Украса за окачване Мече със сърце и надпис обичам те

Украса за окачване Мече със сърце и надпис обичам теПодарък за любим човекСладко кафяво мече, което държи червено сърце. На сърцето е изписано Обичам те. Подходящо както за добавка към подарък, така и само по себе си може да бъде подарено на половинка или друг любим човек.Сърцето е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжливо е от обикновените хартиени варианти, изп..

6,35лв.

Украса за закачване Парти във формата на знак Стоп

Украса за закачване Парти във формата на знак СтопПарти артикулОбозначете къде е купона. Накарайте всеки да спре на Вашия знак - Парти. Закачете табелата на входната врата или я залепете на видимо място.Надписът е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжлив е от обикновените хартиени варианти). Разполага 2 вариант за окачване: двойно залепващо тиксо и връв.Разм..

10,40лв.

Плюшена кутия с мече – оригинален подарък за Свети Валентин

Подарък за жена за 8-ми март / 14-ти февруариСладка плюшена кутия с  ръчички и крачета на долната част и глава на мече на капака. Една необичайна и интересна кутийка в червено и черно. Сама по себе си страхотен подарък, който би изглеждал чудесно на всеки рафт със сувенири. Може да я използвате и за да поднесете бижу,  любовно писмо, билети за почивка или друг подарък. На кутията и..

9,12лв.

Парти медал Моминско парти

Парти медал Моминско партиПарти украсаПарти медал с надпис Моминско парти. Дори да не желаете да правите пищни гирлянди и да слагате балони, не трябва да пропускате поне надписа Моминско парти. Нека всички разберат, че сте се събрали по важен повод и какво празнувате.Медалът е изработен от PVC материал и има панделка за слагане на врат.Размери: Ф 10 см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставк..

4,74лв.

Парти медал Ергенско парти

Парти медал Ергенско партиПарти украсаПарти медал с надпис Ергенско парти. Дори да не желаете да правите пищни гирлянди и да слагате балони, не трябва да пропускате поне надписа Ергенско парти. Нека всички разберат, че сте се събрали по важен повод и какво празнувате.Медалът е изработен от PVC материал и има панделка за слагане на врат.Размери: Ф 10 см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставк..

4,74лв.

Парти артикул Честит рожден ден с място за послание

Парти артикул Честит рожден ден с място за посланиеПарти украсаНаправете празника за близките си още по-специален с хубава украса. Два модела надписи за закачване. На свободното място може да напишете име, Ваше пожелание или друго. Може да го направите с маркер (най-добре перманентен) в цвят по избор.Надписът е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжлив е от обикно..

13,74лв.

Парти артикул Честит празник с място за послание

Парти артикул Честит празник с място за посланиеПарти украсаНаправете празника за близките си още по-специален с хубава украса. Два модела надписи за закачване. Единият е с изобразени различни видове питиета, а другият с подаръци и шампанско. На свободното място може да напишете име, Ваше пожелание или друго. Може да го направите с маркер (най-добре перманентен) в цвят по избор.Надписът е от здрав..

13,74лв.

Парти артикул за закачване Честит юбилей

Парти артикул за закачване Честит юбилейПарти украсаЮбилеите са хубав празник и добре да бъдат по-празнично отбелязани от обикновен рожден ден. Може да посочите кой от двата красиви надписа предпочитате като изберете от опциите. Пожелайте Честит юбилей на любим човек. Надписът е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжлив е от обикновените хартиени варианти). Разпол..

13,98лв.

Надпис за закачване Честит Рожден Ден с цветя

Надпис за закачване "Честит Рожден Ден"Парти АртикулРазнообразете партито с весели аксесоари. Окачете надписа на стена или го залепете на друго подходящо място, за да обозначите кой има рожден ден. Добър вариант за украса в заведение или офис, където да направите мястото по-празнично без да Ви е необходимо много пространство - за гирлянд например. Надписът е от здрав PVC материал и може да се изпо..

11,54лв.

Надпис за закачване Честит Рожден Ден

Надпис за закачване "Честит Рожден Ден"Парти АртикулВсяко парти рожден ден трябва да има украса. Този надпис е подходящ както за мъже, така и за жени, че дори и за детско парти. Надписът е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжлив е от обикновените хартиени варианти). Разполага двойнозалепващо тиксо на гърба за лесно закрепване.Размери: 58 х 24 х 0,4 см.Вижте ТУК ..

11,54лв.

Надпис за закачване Честит празник

Надпис за закачване "Честит празник"Парти АртикулВсеки празник става по-весел с украса. Зарадвайте любим човек като му покажете, че не сте забравили повода му. Окачете надписа самостоятелно или го сложете към подарък, който сте подготвили.Надписът е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжлив е от обикновените хартиени варианти). Разполага 2 вариант за окачване: дво..

11,54лв.

Надпис за закачване Последен ергенски/момински запой

Надпис за закачване "Ергенско парти"Парти украсаТабела за окачване със забавен надпис. Подходяща за украса на стена, чудесен декор за снимки. Може да изберете от опциите дали желаете надпис за ергенско парти или за моминско парти.Надписът е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжлив е от обикновените хартиени варианти). Разполага 2 вариант за окачване: двойно залеп..

12,24лв.