Офис подаръци

Офис подаръци

В категорията "Офис подаръци" може да откриете разнообразие от закачливи и оригинални подаръци и сувенири подходящи за всеки офис персонал. Изненадайте шефа или колегите си с интересни подаръци, като грамоти, купи, статуетки или чаши със забавно послание, стилни писалки или органайзери и още много други.

Покажи :
Сортиране по:

Сгъваема маса за таблет/лаптоп с вграден охладител

Сгъваема маса за таблет/лаптоп с вграден охладителмултифинкционална маса    Практична, мултифункционална и сгъваема маса, която може да се използва едновременно като стойка за лаптоп или таблет и като охладител. Тя е изключително лека, което позволява навсякъде да е при Вас, при пътуване, у дома, в колата или в офиса. Тази практична маса може да се превърне във Ваш подвижен офис. Масата може да се..

29,50лв.

Прахосмукачка за клавиатура

Прахосмукачка за клавиатураUSB прахосмукачка    С тази мини прахосмукачка, вече няма да се притеснявате за малките частици, които са заседнали между клавишите на клавиатурата. Удължете живота на клавишите и улеснете Вашия. Невероятен подарък за приятел, колега или роднина, който работи на компютър. Всеки, който работи на компютър, прекарва много почти целия си ден в една не чиста среда. По клавиат..

5,90лв.

Поставка за чаша за маса тип щипка

Поставка за чаша тип щипкаИнтересна и оригинална защипваща се поставка за чашаМного интересна и оригинална поставка за чаша във формата на щипка, за вашата маса бюро, легло шкафче и какво ли още не. Защипва се лесно за ръба на масата и става там за Ваше удобство. Поставката е много удобно решение, да не разливате напитката си когато се храните, работите или просто когато няма повече място по масат..

4,90лв.

Стилен органайзер за бюро с чекмедже и място за зареждане на телефони -50%

Стилен органайзер за бюро с чекмедже и място за зареждане на телефони

Стилен органайзер за бюро с чекмедже и място за зареждане на телефониудобен и практичен органайзер за бюроСтилен и много удобен този органайзер ще Ви е от изключителна полза за подредбата на работното място. С неговата многофункционалност ще можете да съберете всички разръснати по бюрото Ви неща като ключове, химикали, листчета, телефони, очила, бижута, гримове, стотинки и много други дреб..

50,00лв. 24,90лв.