-13% Ловци на пингвини - детска занимателна игра с пушка и мишени

Ловци на пингвини - детска състезателна игра с пушка и мишени


Преди началото на играта, играчите разполагат на различни места около себе си седем фигурки на пингвини, които са мишените, на разстояние от 2-3 m. С помощта на рулетка се разбира по коя мишена трябва да се стреля и да се спечелят точки.
Играчите определят помежду си кой ще стреля пръв. Първият играч завърта стрелката три пъти и запомня номерата на пингвините, в които трябва да се цели. Стрелката показва номера на пингвина. Ако стрелката е спряла върху трите 7-мици, играчът сам избира по коя мишена иска да стреля. При стрелбата, поредността на номерата на пингвините е задължителна. След като завърти три пъти стрелката, играчът зарежда пушката и стреля три пъти. Улучените мишени се записват като точки в актива му - като точки се броят номерата на мишените. Следващият играч слага улучените мишени по местата им и прави същото.
След като всеки играч стреля по три пъти, първият кръг завършва. Играчите променят местата на мишените и започва втори кръг на играта. Тук всеки играч има ограничение за време, през което трябва да зареди три пъти и да стреля три пъти по мишените. В първия кръг времето е 20 секунда, във втория - 15 секунди, а в третия - 10 секунди. Изстрелът, извършен след определеното време, се смята за невалиден и на играча не се начисляват точки.
Играчите сами трябва да следят времето си - играчите, които не стрелят в момента засичат времето на онзи, който стреля.
След завършването на третия кръг, играчите преброяват точките. Този, който има най-много точки, е победител.
Забранено е играчите да се целят един друг, както и мишените да се поставят в непосредствена близост до стъкла и други предмети, които могат да бъдат повредени.
Комплектът съдържа:
пластмасова пушка с мерник
3 стрели за изстрелване със залепящ се край
картонена рулетка с въртяща стрелка
7 картонени пингвини
картонени стойки за пингвините
малка пластмасови мишена

      Забавна състезателна игра за малчугани, която освен че ги увлича, подобрява паметта, вниманието и концентрацията им. Звучи интересно нали? Един наистина страхотен подарък за Коледа, Нова година, рожден ден, имен ден или друг празник. А и кой не обича пингвини?

Подготовка за играта:

Правила:

Край на играта:

Детската пластмасова пушка с мерник, изстрелваща стрели, има дължина от 48 cm, а картонената рулетка с пластмасова стрелка има диаметър ∅ 17 cm.

Размери на кутията: 50.00 х 39.00 х 6.00 cm


Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. 

Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM

Напишете мнение

Вход

Ловци на пингвини - детска занимателна игра с пушка и мишени

  Добави в браузъра 

БЪРЗА ПОРЪЧКА: 0882 02 24 48  или  ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЧАТА

♦  Бърза доставка  ♦  Безплатен преглед и тест  ♦  Плащане с наложен платеж

  • Производител : PlayLand
  • Код на продукта : Ловци на пингвини
  • Наличност : В наличност
  • 23,00лв.
  • 19,90лв.
  • Дата на промяна:
 

Тагове: подарък за дете, подарък за момче, подарък, подаръци, подарък за коледа, подарък за нова година, подарък за рожден ден, подарък за имен ден, ловци на пингвини, игра за деца, състезателна игра, podaryk, podaryci, podaryk za dete, systezatelna igra, detska igra, lovci na pingvini, magazin za podaryci, podaryci, onlina magazin za podaraci